Bli med på ei reise i matkonservering ved å lære deg ulike metoder inkludert trykkhermetisering.
Dette får du:
- Sikkerhet og kunnskap: Lær hvorfor og hvordan du trygt kan konservere alle typer råvarer.
- Sesongforberedelse: Gå høsten i møte med selvtillit, klar til å konservere sesongens overskudd av frukt, bær, kjøtt, og fisk. Nyt maten hele året rundt.
- Ukentlige livesendinger (fra januar): Delta i ukentlige spørrerunder med Vibeke. Still spørsmål på forhånd og få svar direkte, eller se opptak hvis du ikke kan delta live.
- Utvidet sesong: Finn ut når råvarene er på sitt beste og lær metoder for å forlenge sesongen uten å bruke fryseren mer enn nødvendig.
- Raske middager: Ha alltid raske, sunne middager klare til travle ettermiddager - ingen tining nødvendig.
- Eget matlager: Bygg ditt eget lager av konserverte godsaker. Nyt tilfredsstillelsen av å ha laget det selv.
- Hermetisering og trykkhermetisering: Kom i gang med grunnleggende og avanserte konserveringsmetoder.
- Ny hobby?: Utforsk en ny og nyttig hobby. Mat er essensielt - og du får gleden av å kunne konservere maten selv.
- Ubegrenset tilgang: Få fri tilgang til hele kurset så lenge kurset er i salg, minimum ett år.
- Arbeidshefte med teori, oppskrifter, sjekklister og guider.
- Oppdateringer: Hold deg oppdatert med fremtidige kursoppdateringer. Du mister aldri tilgangen når nye versjoner lanseres.
Kursoversikt:
Kurset består av 6 moduler, og du får umiddelbar tilgang til alt innhold som er publisert. Nye ressurser og oppdateringer vil bli lagt til i løpet av de første ukene etter kursets oppstart.
Meld deg på i dag og ta dine første skritt på din reise mot å mestre konservering av mat!
LES KJØPSVILKÅR FØR DU KJØPER <3