Har du lyst til å lære hermetisering?
Bli med på et dagskurs i hermetisering hvor vi kombinerer kunnskap, matglede og skikkelig koselig stemning. Dette er kurset for deg som vil lære å fylle matlageret med godsaker som varer (nesten) evig!
Dette er fysisk kurs, hvor vi skreller, kutter, snakker, smaker, spiser, lukter og kjenner på maten, og blir kjent med de ulike metodene for hvordan vi trygt kan oppbevare mat på hylla.
Hvem er jeg?
Hei, jeg heter Vibeke Eggum De Lafuente, og jeg brenner for å lære bort kunsten å hermetisere! Jeg er trebarnsmamma, sykepleier, birøkter og som lidenskapelig formidler har jeg hjulpet hundrevis med å bli trygge på å bevare maten sin hjemme. Jeg har holdt flere foredrag og kurs og driver nettkurset Mat Bevart, hvor deltakerne lærer alt de trenger for å komme i gang med matkonservering – på en enkel og forståelig måte.
På kursene mine lærer du trinn for trinn hvordan du hermetiserer trygt, enten i vannbad eller med trykkhermetisering. Enten du har bugnende hage, handler på REKO, eller vil være bedre forberedt i tilfelle rottefelle, er dette kurset for deg som ønsker å ta vare på råvarer og mattradisjoner – uten stress og usikkerhet.
Bli med og oppdag hvor gøy og enkelt det kan være å hermetisere! 🍅
Dagskurs åpne for påmelding
- Høsten 2025 - hermetiseringskurs ved Holla Bygdekvinnelag, Ulefoss
8.november
9.november
22.november
Påmelding og informasjon her:
https://forms.gle/2Zp7wrJPAvCWJFkf7
- Ingen flere kurs planlagt i 2025.
- Bergen/omegn planlagt høsten 2026
Ta kontakt hvis du vil at jeg skal komme og holde kurs i ditt nærområde. Men jeg reiser ikke så veldig langt altså. Sørlandet og det sentrale Østlandet er innafor.