Har du lyst til å lære hermetisering?
Bli med på et dagskurs i hermetisering hvor vi kombinerer kunnskap, matglede og skikkelig koselig stemning. Dette er kurset for deg som vil lære å fylle matlageret med godsaker som varer (nesten) evig!
Dette er fysisk kurs, hvor vi skreller, kutter, snakker, smaker, spiser, lukter og kjenner på maten, og blir kjent med de ulike metodene for hvordan vi trygt kan oppbevare mat på hylla.

Hvem er jeg?
Hei, jeg heter Vibeke Eggum De Lafuente, og jeg brenner for å lære bort kunsten å hermetisere! Jeg er trebarnsmamma, sykepleier, birøkter og som lidenskapelig formidler har jeg hjulpet hundrevis med å bli trygge på å bevare maten sin hjemme. Jeg har holdt flere foredrag og kurs og driver nettkurset Mat Bevart, hvor deltakerne lærer alt de trenger for å komme i gang med matkonservering – på en enkel og forståelig måte.
På kursene mine lærer du trinn for trinn hvordan du hermetiserer trygt, enten i vannbad eller med trykkhermetisering. Enten du har bugnende hage, handler på REKO, eller vil være bedre forberedt i tilfelle rottefelle, er dette kurset for deg som ønsker å ta vare på råvarer og mattradisjoner – uten stress og usikkerhet.
Bli med og oppdag hvor gøy og enkelt det kan være å hermetisere! 🍅
Meld deg på
det er begrenset antall plasser
Finn sted og dato som passer for deg nedenfor:
Dagskurs åpne for påmelding
Følgende kurs åpner for påmelding senere:
30.august 2025 Østfold
20.september 2025 Skien
11.oktober 2025 Fyresdal